pere faura
   performance artist
  improvitzacions
 


Escena 25 al TRAM
15.nov.2017

MIS moviment insurreccio sonora Festival TNT
octubre 2017

 

Escena 25 al TRAM
2017
vídeos:


Acció sorpresa d’Escena 25 al tramvia


l'acció al TeleNotícies Vespre de TV3

descripció:

El TRAM i l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) han sumat esforços per impulsar el coneixement i ús d’Escena 25, un programa del Departament de Cultura de la Generalitat per afavorir d’una banda l’accés als joves de 18 a 25 anys a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts i per l’altra, donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats d’arreu de Catalunya.

Aquest migdia el coreògraf i ballarí, Pere Faura, ha sorprès estudiants de la zona universitària de Barcelona a ritme de Txarango, ballant “una lluna a l’aigua”. Faura com si es tractés d’un espontani, ha començat a ballar a l’andana de TRAM de Palau Reial, just a l’hora que els estudiants de zona universitària surten de les aules per anar dinar.

Entre la incredulitat i estupefacció de les persones usuàries del tramvia, Pere Faura ha interpretat la coreografia que havia preparat per l’ocasió, desvetllant al final que es tractava d’una acció per convidar els joves a participar del programa Escena 25. El ball s’ha repetit durant més de 2 hores a intervals de 4 minuts, el temps estimat d’espera a l’estació del tramvia en hora punta.


productor:

Escena 25
Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC)
TRAM

durada:

2 hores

data:

15.nov.2017

webs:

· escena25.cat
· cultura.gencat.cat
· tram.cat

MIS
moviment insurreccio sonora
Festival TNT 2017
 
vídeos:


MIS moviment insurreccio sonora en el Festival TNT 2017 / resum 4:17


MIS moviment insurreccio sonora en el Festival TNT 2017 / complet 36:48

descripció:

El col·lectiu MIS (Moviment d’Insurrecció Sonora), liderat per Mireia Tejero i David García Aparicio, la Banda Municipal de Terrassa i el performer Pere Faura plantegen una visita inèdita a la Casa Alegre de Sagrera. Un recorregut on música i performance condueixen el públic per recrear diferents situacions i ambients.

Per aquest espectacle, el col·lectiu col·labora amb músics i estudiants de diferents escoles de la ciutat de Terrassa que aprendran el llenguatge d’improvisació conduïda del MIS en tallers previs a la funció.

+ info:
http://moviment-insurreccio-sonora.com/eventos/no-hay-banda-2017.html

productors:

MIS moviment insurreccio sonora
Festival TNT

durada:

40 minuts

data:

octubre.2017

webs:

· moviment-insurreccio-sonora.com
· www.tnt.cat